Το Baharat είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, βοτάνων, τσαγιού και άλλων επιλεγμένων ελληνικών προιόντων που στέλνει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, και εγγυάται την μοναδική ποιότητα των προϊόντων που εισάγονται απευθείας από τις χώρες παραγωγής τους, προσφέροντάς σας ατελείωτη φρεσκάδα, γεύση & άρωμα σε κάθε σας κλικ.

Και τι πιο ιδανικό από μια συνταγή με τα πιο φρέσκα προϊόντα, που θα σφραγίσουν τη γεύση στις συνταγές και το άρωμα στα αφεψήματά σας! Οι άνθρωποι του Baharat αφενός διαθέτουν τη γνώση των μπαχαρικών και των ροφημάτων τσαγιού, τα οποία εισάγουν κατ’ευθείαν από τις χώρες παραγωγής τους και τα επεξεργάζονται με τα δικά τους μηχανήματα (μύλοι, σπαστήρες, συσκευασία) και αφετέρου τα εμπορεύονται και τα διανέμουν σε όλη την Ελλάδα  και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πλέον τα προϊόντα αυτά θα μπορούν να έρχονται  μέσω μιας παραγγελίας στο e-shop του baharat.gr στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας, με δυνατότητα παράδοσης από 1 έως 2 ημέρες μέσω courier, για περιοχές εκτός Αθηνών θα χρειάζονται 1-2 επιπλέον ημέρες και 3 έως 5 ημέρες για Κύπρο και Ευρώπη.

Οι στόχοι μας είναι απλοί: Ποιότητα και απόλυτη εξυπηρέτηση με σταθερή ικανοποίηση της πελατείας μας όχι μόνο όσον αφορά την αγορά των ειδών που διαθέτουμε, αλλά και σχετικά με την ενημέρωση, την παροχή συμβουλών ή συνταγών και την καλλιέργεια φιλικών και διαχρονικών σχέσεων μαζί σας.

Το Baharat.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με εξειδίκευση στα μπαχαρικά και τα βότανα. Ωστόσο δεν υπολείπεται σε γνώση σχετικά με το τσάι, σε διάφορες ποικιλίες όπως και άλλα επιλεγμένα είδη από ποιοτικούς παραδοσιακούς προμηθευτές της Ελλάδας που συνεχώς θα ανανεώνονται.

Με αγάπη στο αντικείμενό μας θα προσθέσουμε την ιδιαίτερη γεύση στις γαστριμαργικές σας δημιουργίες, θα σας ανακουφίσουμε από τη σωματική ή ψυχική κούραση και θα απαλύνουμε πόνους ή ενοχλήσεις με τη χρήση βοτάνων δοκιμασμένων μέσα από το πέρασμα των αιώνων.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας σε συσκευασίες της δικής σας επιλογής. Συμπληρωματικά, θα βρείτε τα απαραίτητα αξεσουάρ για την απόλαυση του τσαγιού, το τρίψιμο του πιπεριού και άλλα χρήσιμα είδη. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι χρήσεις των μπαχαρικών είναι πολλές και καθημερινές. Στη μαγειρική αποτελούν το απαραίτητο συστατικό σχεδόν κάθε συνταγής. Το baharat.gr σας εξασφαλίζει την ποιότητα και τη φρεσκάδα που κάνουν πάντα τη διαφορά με τιμές κεντρικής αγοράς και δίνει την δυνατότητα να την απολαύσουν σε κάθε γωνία της Ελλάδας, της Κύπρου και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Επιπλέον:

  • Το baharat.gr έχει την δυνατότητα  κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή μέσω email να κάνει χονδρικό εμπόριο για να τροφοδοτήσει εταιρείες,  καταστήματα, εστιατόρια, catering, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π., διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών σε τιμές χονδρικής.
  • Αναλαμβάνει την προετοιμασία απλών και εταιρικών δώρων με βάση τα είδη του, γεγονός που τα διαφοροποιεί, προσδίδει ενδιαφέρον και προσωπικότητα μαζί με χρηστικότητα που θα εκτιμηθεί από φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες.
  • Όλες οι παραγγελίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν δυνατότητα παράδοσης από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες με την FIS COURIER  εντός Αττικής και  από 2-3 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες εκτός Αττικής μέσω της FIS COURIER. Για τις αποστολές της Κύπρου  και Ευρώπης θα χρειαστούν από 3 έως 6 εργάσιμες  ημέρες για παράδοση μέσω ΕΛΤΑ COURRIER. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!

Follow on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10157840876279151