Πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα αλλά και μέσω Paypal

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μεταφερόμενοι στο ασφαλές πεδίο ηλεκτρονικών συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας . Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσα από τη φόρμα παραγγελίας μας το Paypal θα κατευθυνθείτε αυτόματα στο ασφαλές πεδίο του για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας.

Με αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Για την αποστολή με την υπηρεσία της αντικαταβολής η χρέωση διαμορφώνεται στα 2€.

Με πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού με χρέωση δική σας αν έχετε διαφορετική τράπεζα. Αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Τα στοιχεία της τράπεζας μας είναι:

Εθνική τράπεζα

IBAN: GR0201101410000014144145274

ΒAHARAT- E. ΨΙΛΙΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ- ΕΛΕΝΗ

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR0301720960005096047378597

ΨΙΛΙΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΕΛΕΝΗ Σ.

Αlpha bank

IBAN: GR4601403590359002101070231

ΨΙΛΙΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ- ΕΛΕΝΗ Σ.

Eurobank

IBAN: GR5302600670000230100808859

ΨΙΛΙΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ- ΕΛΕΝΗ Σ.

Για αποστολές στην Κυπρο και την υπόλοιπο Ευρώπη  και Αμερική είναι διαθέσιμοι οι 2 από τους τρόπους πληρωμής: μέσω πιστωτικής , χρεωστικής  ή προπληρωμένης κάρτας και το Paypal.

 

AΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της FIS COURIER και ισχύουν τα εξής:

Εντός Αττικής

Για παραγγελίες άνω των 25€ η αποστολή είναι δωρεάν με παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 την Παρασκεύη και μέσα στο Σάββατο & Κυριακή αποστέλλονται τη  Δευτέρα. Για παραγγελίες κατώτερης αξίας η αποστολή είναι 2,20€ έως 3kg και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€. Για επείγουσες παραγγελίες με ακόμα πιο άμεση παράδοση επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει η δυνατότητα με επιπλέον επιβάρυνση.

Εκτός Αττικής – Υπόλοιπη Ελλάδα

Για αποστολή σε όλη την υπόλοιπη χερσαία και νησιωτική Ελλάδα με παράδοση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες η χρέωση είναι 2,5€ για τα πρώτα 3kg και στη συνέχεια για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,20€.  Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 την Παρασκευή και μέσα στο Σάββατο & Κυριακή αποστέλλονται τη  Δευτέρα. Για αποστολές άνω των 50€ η αποστολή είναι δωρεάν για τα πρώτα 4 κιλά σε περίπτωση που η παραγγελία είναι παραπάνω θα ισχύει η χρέωση 1 ,20€ ανά κιλό. Για δυσπρόσιτες περιοχές της νησιωτικής και χερσαίας Ελλάδας η χρέωση είναι παραμένει η ίδια όταν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή, διαφορετικά η χρέωση είναι 7€ για τα πρώτα 2 κιλά και 2€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραγγελίες χονδρικής η αποστολή επιβαρύνει τον παραλήπτη και γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολές παραγγελιών στο διάστημα του Πάσχα

Για παραγγελίες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας γνωστοποιούμε ότι θα αποσταλούν παραγγελίες που θα έχουν ληφθεί μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί και οι παραδόσεις γίνονται μέχρι και Μεγάλη Παρασκευή και συνεχίζουν από την Τρίτη μετά το Πάσχα. Παρολ” αυτά, θα μπορούμε να είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας και να λαμβάνουμε παραγγελίες όλες τις ημέρες των γιορτών. Οι αποστολές των παραγγελιών ξαναρχίζουν από Τρίτη μετά το Πάσχα.

Αποστολή σε αργίες 

Τις ημέρες των επίσημων αργιών δεν γίνονται αποστολές και  παραδόσεις αλλά μεταφέρονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 Αποστολή σε Κύπρο και Ευρώπη

Γίνονται αποστολές στην Κύπρο και σύντομα στην υπόλοιπη Ευρώπη μέσω Ελτά courrier, η χρέωση γίνεται κατόπιν συνενόησης για πάνω απο 2 κιλά:

5οο γραμμαρια-1 κιλό  14,00€

1,1-2  κιλο  16,00€

Οι αποστολές θα φεύγουν την επόμενη ημέρα με παράδοση σε 5-6 εργάσιμες ημέρες. Θα λαμβάνει ο πελάτης ενημέρωση με την αναχώρηση της παραγγελίας καθώς και τον αριθμό φορτωτικής της.

Αποστολές σε ΗΠΑ

Για αποστολές σε ΗΠΑ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ! Ειμαστε στην διάθεσή σας να εξυπηρετήσουμε!

Follow on instagram

Instagram has returned invalid data.